“ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ…

Ο Σύλλογος « Φίλοι του Πύργου Χαροκόπου» σας  προσκαλεί στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα αυτήν την Κυριακή, 11-10-2020, από τις 5.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από τον αγαπημένο μας Πύργο, δίπλα από το κινέζικο εμπορικό κατάστημα (ABC). Ελάτε να ενώσουμε τις καρδιές και τις φωνές μας , με χρώματα και μαγικά ταξίδια σε μακρινούς τόπους.

Ο γνωστός αφηγητής των παραμυθιών Δημοσθένης Χαρούλης, θα μας ταξιδέψει μέσω της τέχνης του παραμυθιού της Μαρίας Αράπκουλε «Σώστε τον Πύργο μας», σε έναν κόσμο ονειρικό όπου τα πουλιά μιλάνε και μας συστήνουν τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας, τον «Πύργο Χαροκόπου».   Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν εικόνες και σχέδια από τον Πύργο , θα ακούσουν το παραμύθι  και  όλα θα σταλούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας  στον Δήμο Λαρισαίων και το Υπουργείο Πολιτισμού, στην προσπάθειά μας να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους αρμόδιους φορείς για τη διάσωση του Πύργου μας.

Γιατί ο Πύργος μας ζει και θέλουμε να ακτινοβολήσει και να κυριαρχήσει ξανά στη ζωή του τόπου μας, φέρνοντας μια πηγαία πολιτιστική Άνοιξη.

    *Λόγω των επιβεβλημένων συνθηκών η χρήση μάσκας είναι  υποχρεωτική και θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες προστασίας για τον covid-19. Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος μόνο για  50 άτομα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email : fipyxa@gmail.com και στο τηλέφωνο  6980919594

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ