ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤ. ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Στη θλίψη βυθίστηκε η Ελασσόνα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 24χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής Αντώνη Νίκου, που μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική άφησε την τελευταία του πνοή, θύμα τροχαίου εν ώρα υπηρεσίας, ενώ στο ίδιο δυστύχημα έχασε τη ζωή και συνάδελφός του.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από την ΕΛ.ΑΣ, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Θυμίζουμε πως ο νεαρός αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρότατα σε τροχαίο όταν έσπευσε με τη μηχανή του σε περιστατικό στον Αγ. Κοσμά Αττικής, ενώ στο πένθος έχει βυθιστεί ο τόπος καταγωγής του, το Μικρό Ελευθεροχώρι Ελασσόνας, με τους συντοπίτες του να περιγράφουν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό παιδί που λάτρευε τη φύση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ