ΔΟΚΑΡΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ…

Εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου στο Δαμάσι έκανε η περιφέρεια Θεσσαλίας παραδίδοντας προς χρήση γήπεδο με χλοοτάπητα που κατά γενική ομολογία θα ζήλευαν και οι επαγγελματικές ομάδες.

Δυστυχώς όμως αυτό το γήπεδο δεν μπόρεσαν να το απολαύσουν το περασμένο Σάββατο οι παίκτες του Δαμασιακού στο εντός έδρας παιχνίδι με το Αργυροπούλι, αφού οι υπεύθυνοι του δήμου Τυρνάβου στην πρότασή τους προς την περιφέρεια, για το έργο, ξέχασαν να σημειώσουν ότι το γήπεδο χρειάζεται και δοκάρια για να φιλοξενήσει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Αποτέλεσμα και το γήπεδο να παραδοθεί από την περιφέρεια αλλά και προς χρήση ναμην μπορεί να δοθεί!!!

Ετσι ο Δαμασιακός το Σάββατο αν και διαθέτει γήπεδο πολυτελείας αναγκάστηκε να μετακομίσει και να παίξει στη 2η έδρα του που είναι το γήπεδο του Τυρνάβου.

Για γέλια και για κλάματα η όλη υπόθεση με τα δοκάρια της ανευθυνότητας και το όλο θέμα γίνεται χειρότερο αφού όπως μάθαμε ο δήμος δεν εδέησε να στήσει τα δοκάρια που στο μεσοδιάστημα έφτασαν στο γήπεδο και έτσι σε δύσκολους καιρούς η διοίκηση έβαλε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε ιδιώτη για να τα τοποθετήσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ