“ΚΑΡΦΙΑ” ΑΔΑΜΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ…

Πήρε φωτιά το διαδίκτυο με την είδηση της ανάληψης της θέσης του αναπληρωτή διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας από τον Γ. Καραβάνα, με τον γαλάζιο πολιτευτή να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από κομματικούς φίλους και όχι μόνο.

Γνωστή άλλωστε η θέση του εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικότερα των εκπαιδευτικών του δημόσιου σχολείου, όπως και ξεκάθαρη εκείνη που αφορούσε στις επιδιώξεις της ΝΔ αναφορικά με τις διαδικασίες και τον ρόλο του περίφημου Μητρώου Στελεχών της.

Γενικός Συντονιστής του Μητρώου πολιτικών στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλία ο ίδιος, έστελνε ξεκάθαρα το μήνυμα μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο όταν δήλωνε ευθαρσώς πως με το Μητρώο «… επιδίωξη ήταν να ανοίξει μία καινούργια πόρτα, μια πιο άμεση διαδικασία, που όμως τελικά οδηγεί μέσα στον ίδιο χώρο, που δεν είναι άλλος από την ίδια τη Νέα Δημοκρατία!».

Χαρακτηριστική και η ανάρτηση «γαλάζιου» πολιτευτή, με τον Γ. Αδαμούλη να σχολιάζει… φωτογραφικά ως εξής: “Άθεος μέχρι να πέσει το αεροπλάνο, κομμουνιστής μέχρι να τα κονομήσεις και φιλελεύθερος μέχρι να σε διορίσουν! #ξεφτίλα#”, την ώρα που τα σχόλια περί επιτομής της πολιτικής ξεφτίλας και περί παλιάς καραβάνας που γλύφει εκεί που έφτυνε ακολουθούσαν την ανάρτησή του.

Πως το διατυμπάνιζε ο πρωθυπουργός; «Αυτή η ιστορία με τους διορισμούς των πολιτευτών κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώνει», κατακεραύνωνε τους απανταχού μνηστήρες των δημοσίων θέσεων και αξιωμάτων.

Ε, αυτό ακριβώς… Τελικά έχει ενδιαφέρον από το ρετιρέ μέχρι και το ισόγειό της η γαλάζια πολυκατοικία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ