ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΑΡΗΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Αμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο ρεπορτάζ του paidis.com για την υγειονομική βόμβα στην κοίτη του Τιταρήσιου με τα εκατοντάδες πεταγμένα ελαστικά αυτοκινήτων που κάποιος ασυνείδητος εναπόθεσε αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει στο περιβάλλον η απαράδεκτη ενέργειά του.

Από το πρωί της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Γ. Γκάτσος και συνεργεία του δήμου και της Περιφέρειας βρέθηκαν στο σημείο και με τη χρήση μηχανημάτων άνοιξαν δρόμο για να προσεγγίσουν το σημείο φορτηγά για να μεταφέρουν τα ελαστικά.

Η εργασίες ολοκληρώθηκαν και χθες το πρωί απομακρύνθηκαν από την κοίτη του ποταμού τα ελαστικά που γέμισαν 3 μεγάλα φορτηγά.

Σχολιάζοντας το όλο θέμα ο κ. Γκάτσος σημείωσε ότι είναι απαράδεκτο κάποιοι να μολύνουν το ποτάμι και να απειλούν τη θάλασσα, ευχαρίστησε τα συνεργεία που συνέβαλαν στην άμεση απομάκρυνση των ελαστικών και ξεκαθάρισε ότι σε συνεργασία με την περιφέρεια θα γίνουν προσπάθειες προφύλαξης του Τιταρήσιου από τέτοιες κακόβουλες ενέργειες προαναγγέλλοντας αυστηρά πρόστιμα σε όσους συλληφθούν να ρυπαίνουν το ποτάμι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ