ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Ε. ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΟΥ «ΣΚΟΥΜΠΥ ΚΑΙ… ΚΟΝΤΥΛΩ»

Το βιβλίο της Ελένης Μπαρμπαλιού «Σκούμπυ… και Κοντύλω» παρουσιάστηκε την Κυριακή στη Λάρισα, σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Football Park (πρώην Athletic Hall), με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας λόγω covid 19 και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία με πρωταγωνιστές τους φίλους μας τα ζώα που συγκινεί τον αναγνώστη και στέλνει πολλά μηνύματα τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες», τονίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης, ενώ στο βιβλίο αναφέρθηκαν ο κτηνίατρος Γ. Εμμανουήλ, η εκπαιδευτικός Ε. Σπυρούλη-Σοφίτη, η εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου “WELCOME” Α. Αφεντούλη και η συγγραφέας Ε. Μπαρμπαλιού.

Πρόκειται για ένα εικονογραφημένο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που αφηγείται την ιστορία ενός σκυλιού ράτσας Σέλτι και ενός περιστεριού, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία της συγγραφέως η πολυτελής έκδοση κυκλοφορεί σε προσιτή τιμή και με κάθε αγορά 1 ευρώ δίνεται σε φιλοζωικό σωματείο που θα επιλέγει ο αναγνώστης!

Την εκδήλωση διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», που μέσω της σελίδας ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή και ιδιαίτερα τον κτηνίατρο και μέλος του Γ. Εμμανουήλ που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να δώσει το παρών στην παρουσίαση.

Τέλος ο «Ελεύθερος» ευχαριστεί και το μέλος του Α. Γκρίμπα για την ευγενική παραχώρηση του χώρου όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ