ΠΕΡΙ ΘΟΛΟΥ ΤΟΠΙΟΥ

Δέκτης… ελάχιστων ενστάσεων έγινε η σελίδα μετά τη δημοσίευση που αφορούσε στην παραίτηση του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αμπελακίων Γιάννη Ταζέ, με τους ενιστάμενους να εστιάζουν στον τίτλο του ρεπορτάζ, δείχνοντας τουλάχιστον να μην αντιλαμβάνονται το «θολό τοπίο» που ανέδειξε το δημοσίευμα.

Αλήθεια τι πιο θολό από το να εμπλέκεις σε μια παραίτηση αρχικά λόγους υγείας και σε δεύτερο χρόνο να στέφεις τα πυρά σου στην εγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή δηλώνοντας πως παραιτείσαι διαμαρτυρόμενος για την εξέλιξη;
Αντί άλλης απάντησης αναδημοσιεύουμε από την επιστολή παραίτησης του κ. Ταζέ που έφτασε στα χέρια του δημάρχου Τεμπών Γ. Μανώλη και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτησή μου από το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελακίων, με άμεση ισχύ, για λόγους υγείας και για λόγους διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους οι οποίοι αποφάσισαν την ανεκδιήγητη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών – εν κρυπτώ και εν μέσω νυκτός – χωρίς προηγουμένως να συμβουλευτούν και να ενημερώσουν τόσο τη Δημοτική Αρχή Τεμπών, όσο και το Τοπικό Συμβούλιο Αμπελακίων…”.
Αυτά και δεν θα επανέλθουμε… Έτσι για να ξεθολώσει το τοπίο για ορισμένους…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ