ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ

Δυναμική συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας

Για τις 15 Ιανουαρίου 2021 αναβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής η δίκη τεσσάρων στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που κατηγορούνταν για διακεκριμένη φθορά, σε μια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη της Λάρισας, όταν τον Σεπτέμβριο του 2018 τα στελέχη του κόμματος συνελήφθησαν και κρατήθηκαν επειδή έγραφαν προπαγανδιστικά συνθήματα για το 44ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητής.

Από νωρίς το πρωί στελέχη και φίλοι του κόμματος συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, καταγγέλλοντας τις διώξεις και απαιτώντας την απόσυρση των κατηγοριών και την αθώωση των στελεχών του Κόμματος.

«Τα στελέχη μας συνελήφθησαν επί ΣΥΡΙΖΑ και δικάζονται επί ΝΔ. Πρόκειται για απαράδεκτες διώξεις και ζητούμε την απόσυρση όλων των κατηγοριών», ανέφερε σε σύντομη τοποθέτησή του ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του ΤΓ Λάρισας του ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση επιμένει να χτυπά το ΚΚΕ που αποτελεί την εμπροσθοφυλακή του εργατικού και λαϊκού κινήματος», κατέληξε ο κ. Παντελίδης, καλώντας όλους σε εγρήγορση και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Ειρήνη Παπουτσή
ΦΩΤΟ: 902.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ