ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ (ΦΩΤΟ)

Δεν έχει τέλος η ασυνειδησία κάποιων που μπροστά στην προσωπική τους διευκόλυνση αψηφούν τόσο το γενικό δημόσιο συμφέρον όσο και την προστασία του περιβάλλοντος συμβάλλοντας με τις πράξεις τους ακόμη και στη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα από τον οποίο εξασφαλίζεται πόσιμο νερό για την περιοχή τους και όχι μόνο.

Ο λόγος για όλους εκείνους που έχουν μετατρέψει σε ανεξέλεγκτες χωματερές τα αρδευτικά κανάλια του ΤΟΕΒ Αγία Σοφία στην περιοχή Δένδρων – Πλατανουλίων του δήμου Τυρνάβου πετώντας σε αυτά οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς.

Παλιά έπιπλα, μπάζα, διάφορα απορρίμματα, ελαστικά, πλαστικά και συσκευασίες φυτοφαρμάκων συνθέτοντας ένα θλιβερό τοπίο που τείνει να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα αλλά και σε βασικό παράγοντα πρόκλησης πλημμυρών σε περίπτωση που υπάρξει κακοκαιρία ανάλογη του Ιανού στην περιοχή.

Οι εικόνες που έστειλε στο paidis.com αναγώστης, ελπίζοντας στην άμεση ενεργοποίηση των αρχών όπως έγινε και στην περίπτωση του Τιταρήσιου, είναι από την περιοχή 5 μαγούλες των Δένδρων και αναδεικνύουν με τον πλέον άσχημο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί και την ασυνειδησία και έλλειψη κουλτούρας και σεβασμού που επιδεικνύουν κάποιοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ