ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ…

Την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Αμπελώνα αναδεικνύουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι που επικοινωνούν με το paidis.com για να εκφράσουν τα παράπονά τους και για να ζητήσουν την παρέμβαση της δημοτικής αρχής τώρα που υπάρχει ακόμη η δυνατότητα παρεμβάσεων, αφού όπως υποστηρίζουν αν αρχίσουν οι βροχές και ο χειμώνας τότε δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα και το πρόβλημα θα οξυνθεί ακόμη περισσότερο.

Εν τω μεταξύ δέκτης παραπόνων γίνεται καθημερινά από συναδέλφους του και ο πρώην πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Ζήσης Παρλίτσης ο οποίος σχολιάζοντας την κατάσταση ανέφερε στο paidis.com:

“Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Καθημερινά συνάδελφοί μου σπάζουν τα αυτοκίνητά τους στην προσπάθεια να πάνε στα μαντριά τους. Οι δρόμοι σε όλο το αγροτικό δίκτυο θυμίζουν Αμαζόνιο, τόσο λόγω της βλάστησης που έχει μικρύνει το πλάτος των δρόμων κλείνοντάς τους σε πολλές περιπτώσεις, όσο και λόγω των νερών που λιμνάζουν σε λακκούβες που δημιουργήθηκαν λόγω της απουσίας συντήρησης.

Δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω για πρώτη φορά έχουν σταματήσει οι συντηρήσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο. Ολες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές τόσο του Αμπελώνα, όσο και του ενιαίου δήμου Τυρνάβου μετέπειτα έστρωναν τους δρόμους 3 και 4 φορές το χρόνο. Από πέρυσι με τη νέα δημοτική αρχή ζήτημα αν έγινε μία φορά συντήρηση του δικτύου. Επαναλαμβάνω κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. δεν πάει άλλο”.

Και να φανταστεί κανείς ότι τα παράπονα έρχονται αυτή τη φορά από έναν γνωστό νεοδημοκράτη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ