ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ!

Προσφέρω, Νοιάζομαι, Συμμετέχω! Το δικό μας κατάστημα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των ανθρώπων της περιοχής των Φαρσάλων που επλήγη από την πρόσφατη θεομηνία προσφέροντας ηλεκτρικές συσκευές στου κατοίκους της. Ειδικότερα, οι Τσιτσιγιάννης Γεώργιος, Καραγιαννάκης Χρήστος και Καζάνα Νάντια από την Electronet B.K.Καζάνα επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές και δώρισαν 12 ψυγεία MORRIS σε 12 οικογένειες που κατοικούν στα χωριά Βασιλί, Υπέρεια και Ευΰδριο.

Η δωρεά έγινε υπό την καθοδήγηση εκπροσώπων των χωριών, όπως ο  Πατέρας Σωτήριος Παπαρούνας στο χωριό Βασιλί, ο Πατέρας Κων/νος Καλλιώρας στο χωριό Υπέρεια, και ο πρόεδρος Γούσιος Νίκος με τον Γούναρη Βασίλη στο χωριό Ευΰδριο.

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη περιοχή, οι ανατροπές που σημαδεύουν την καθημερινότητά μας επιβάλλεται να μας αφυπνίσουν και να μας ευαισθητοποιήσουν όλους. Για άλλη μια φορά, η προσωπική σχέση που διατηρεί με τους πελάτες της από το 1953, η Electronet Β.Κ. Καζάνα φεύγει από τα στενά όρια της επαγγελματικής σχέσης και γίνεται ακόμη πιο στενή!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ