Kontogianni: ΜΠΑΝΙΟ – ΔΑΠΕΔΟ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ (φωτο)

47 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής και με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες κλείνει η εταιρεία Κοντογιάννη.

Το όνομα Κοντογιάννης αποτελεί το συνώνυμο της ποιότητας και της αισθητικής για τις απαιτήσεις των πελατών της και συνεχίζει να επενδύει συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες.

Χάρη στην υψηλή επιστημονική της κατάρτιση, η αρχιτέκτονας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη φροντίζει να παρέχει στους πελάτες καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Στην εταιρεία Κοντογιάννη είναι σημαντικό να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες προϊόντα που θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες κατοίκησης, γι’ αυτό ενημερώνονται  ανά τακτά χρονικά διαστήματα για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο της αρχιτεκτονικής.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας σχετίζονται με τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή του μικροπεριβάλλοντος των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, ιδιόκτητων και επαγγελματικών κτιρίων.

Οι εταιρείες που συνεργάζεται είναι:  LA FABBRICA / ABK / PIEMME / HERBERIA / IBERO PORCELANICO / FANAL / ALAPLANA / APARICI / LA FENICE / LA PLATERA/ IDEA/ EL MOLINO / SERAMIKSAN / FABRESA/ YURTBAY / SINTESI / YUKSEL / MARAZZI / RAGNO/ GALASSIA / EOS/ BRONZE ART / ACRILAN / ST

Επισκεφθείτε το κατάστημα Κοντογιάννη  στο 2ο χλμ. Λαρίσης – Τυρνάβου στη Λάρισα και βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, τα δάπεδα και όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, σε ελκυστικές τιμές.

2ο χλμ. Λαρίσης – Τυρνάβου,  415 00, Γιάννουλη
Τηλ./Fax: 2410 591100 / 2410 592518
Κιν.: 6984 169 523
Ιστοσελίδα: kontogianni.com
Email: cmkontogianni@hotmail.cominfo@kontogianni.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ