Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Μήνυμα έστειλε η Στέλλα Μπίζιου από τη Σαμαρίνα

Στη Σαμαρίνα συναντήθηκε η βουλευτής ν. Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με τον πρόεδρο του χωριού κ. Γιάννη Λυγούρα και μετακινούμενους κτηνοτρόφους. Η Λαρισαία βουλευτής συνομίλησε μαζί τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε τοπικά εδέσματα και καφέ με τις γυναίκες του χωριού.

Η κα Μπίζιου σε σχετική της δήλωση επισημαίνει:
«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα για ακόμη μια φορά στο χωριό μου τη Σαμαρίνα, δίπλα σε πρόσωπα οικεία, σε έναν τόπο περήφανο, με έντονο το αποτύπωμα της ιστορίας και της παράδοσης.
Η κυβέρνηση της ΝΔ από την πρώτη μέρα έθεσε ψηλά στην ατζέντα της τον πρωτογενή τομέα και μέχρι σήμερα έχουν συνολικά διοχετευθεί 104.000.000 ευρώ στην ενίσχυση του. Επιπλέον έχει δοθεί λύση σε χρονίζοντα προβλήματα του κλάδου της κτηνοτροφίας, ενώ έχει δρομολογηθεί και η ίδρυση των Διεπαγγελματικών Οργανώσεων. Δουλεύουμε με όραμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα της ελληνικής υπαίθρου.
Η πανδημία του κορωνοϊού δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την κτηνοτροφία και προς αντιμετώπιση των συνέπειών της ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδης έχει ήδη ανακοινώσει τα πρώτα μέτρα στήριξης. Θα ήθελα από εδώ, από τη Σαμαρίνα, να τον ευχαριστήσω δημόσια για μια ακόμη φορά, για τα αντανακλαστικά και την αμεσότητα του.
Η Ελλάδα θα κινηθεί σε τροχιά ανάπτυξης παρά τις αντιξοότητες που εμφανίζονται καθημερινά. Οι Έλληνες με σκληρή δουλειά αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ