ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 2020 Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με ομόφωνη απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του δήμου Τυρνάβου εισηγήθηκε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου την έγκριση της 4ης Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Τυρνάβου, έτους 2020, στο οποίο πλέον εντάσσονται τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου με προϋπολογισμό 658.000 € και του ΓΕΛ Τυρνάβου με προϋπολογισμό 733.000 €.

Τα έργα των ενεργειακών αναβαθμίσεων που εγκρίθηκαν από το δ.σ. θα χρηματοδοτηθούν από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Την ίδια ώρα με τη συγκεκριμένη απόφαση απεντάσσονται κάποια έργα ενώ μειώνονται οι πιστώσεις σε κάποια άλλα όπως είναι η συντήρηση της αγροτικής οδοποιΐας στις Δ.Ε. Τυρνάβου και Αμπελώνα.

Δείτε αναλυτικά την πρόταση που υιοθετήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο στον πίνακα που ακολουθεί:

Αξίζει να σημειωθεί ότι πιστώσεις που μειώθηκαν στο τεχνικό πρόγραμμα, ενισχύθηκαν στην 5η τροποποίηση του προϋπολογισμού που αφορά υπηρεσίες και όχι έργα.

Για να δείτε αναλυτικά την απόφαση του δ.σ. του δήμου Τυρνάβου για την 5η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την 4η αναμόρφωση του Τεχνικού προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ