ΓΣΑ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2021 Ο ΣΤ. ΚΩΤΟΥΛΑΣ

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, ανακοινώνει προς όλους τους ενδιαφερόμενους πως στις αρχές του Μαΐου του 2021 θα διεξαχθούν εκλογές για το Δ.Σ, όπως ορίζει και το καταστατικό του συλλόγου.

Το Δ.Σ του Γ.Σ.Αμπελώνα αποφάσισε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση επτά μήνες νωρίτερα, ώστε οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ή ομάδα ενδιαφερομένων υπάρχει, να έχει τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα και να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας, ο οποίος διανύει την 4η χρονιά στην προεδρεία του Γ.Σ.Αμπελώνα, μετά την ανακοίνωση για τις εκλογές του Μαΐου, δήλωσε:

«Το καταστατικό του Συλλόγου μας ορίζει ανά διετία να πραγματοποιούνται εκλογές για το Δ.Σ, με τον Μάιο του 2021 να αποτελεί τον μήνα πραγματοποίησης των νέων εκλογών. Αποφασίσαμε να ενημερώσουμε πολύ νωρίτερα κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να έχει όλο τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτεί και να προγραμματίσει τις κινήσεις του, χωρίς να αιφνιδιαστεί την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά μου, ύστερα από 4 χρόνια στην Προεδρεία του Συλλόγου, θέλω να γνωστοποιήσω ότι θα είμαι υποψήφιος για ακόμη μια φορά, την τελευταία, καθώς πιστεύω ότι 6 χρόνια είναι αρκετά ώστε να υλοποιηθεί το αρχικό πλάνο που είχαμε σχεδιάσει το 2017. Εννοείται ότι κάθε νέα υποψηφιότητα, είτε για την θέση του Προέδρου, είτε για το Δ.Σ, είναι καλοδεχούμενη, καθώς στο μπάσκετ του Αμπελώνα, δεν περισσεύει κανείς.

Εύχομαι και ελπίζω τον Μάιο του 2021 το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και νικητής να βγει ξανά το μπάσκετ του Αμπελώνα μας.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ