ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Χ. ΓΙΟΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δεν πέρασαν παραπάνω από δύο 24ωρα από τότε που η ΠΑΕ ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωσή της διέψευδε το όποιο ενδεχόμενο απόκτησης του πρώην παίκτη της Ξάνθης και του Άρη Χ. Γιουνές, επικαλούμενη την ηλικία του, τη συμμετοχή του σε πρωτάθλημα χαμηλού επιπέδου και τη μακροχρόνια αποχή του από τους αγώνες λόγω κορονοιού και μια νέα ανακοίνωση ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα!

«Ο Hamza Younes μετά τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των λόγων με τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, επικοινώνησε σήμερα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε να του επιτρέψουμε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι άριστα, τότε να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του και το αίτημα του έγινε δεκτό», αναφέρεται στη νέα ανακοίνωση, που σχολιάζεται τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα ποδοσφαιρικά στέκια της Λάρισας.

Θυμίζουμε πως μόλις στις 12 Οκτωβρίου η ΠΑΕ σημείωνε τα εξής:

“Η ΠΑΕ διαψεύδει το δημοσιοποιηθέν ενδιαφέρον της για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και του Άρη Hamza Younes.

Ο παίκτης προτάθηκε στην ΑΕΛ, όμως η ηλικία του (ήδη διάγει το 34ο έτος της ηλικία του), το γεγονός ότι την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε μία μέτρια ομάδα Β’ Εθνικής της Ρουμανίας, όπου το επίπεδο είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αλλά και η μακροχρόνια αποχή του από αγώνες λόγω κορονοϊού, δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή.

Προβληματιστήκαμε λόγω του τραυματισμού του Ντρουρμισάι, αλλά προτιμήσαμε όπως συνέβη και με τους τραυματισμούς των στόπερ μας Ζίζιτς και Μιχαήλ να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες μας, στην αξία των οποίων πιστεύουμε πολύ”.

«Άντε να δεχτούμε πως η φυσική κατάσταση του Τυνήσιου είναι η επιθυμητή, αλλάζει κάτι ως προς την ηλικία του ή τη συμμετοχή του σε ένα χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα και σε μια μέτρια ομάδα Β’ Εθνικής;», απόρησε αναγνώστης μας.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: PAE ARIS

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ