ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ 27ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέο κρούσμα κορωνοϊου, το τρίτο κατά σειρά στον νομό, εντοπίστηκε σε σχολείο της Λάρισας, με την περίπτωση να αφορά σε μαθήτρια της έκτης τάξης του 27ου Δημοτικού Σχολείου. Την είδηση έκανε γνωστή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που για τον λόγο αυτό καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση τους γονείς στη μία μετά το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο σύλλογος πιέζει για γενική απολύμανση ολόκληρου του συγκροτήματος και όχι μόνο του συγκεκριμένου τμήματος όπου φοιτά η μαθήτρια, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως μετά την ανάρτηση του συλλόγου δεν έλειψαν γονείς που έσπευσαν να απομακρύνουν τα παιδιά τους από το διδακτήριο.

Στην ανάρτηση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας ενημερώνει ότι υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο σχολείο μας. Έκλεισε το συγκεκριμένο τμήμα . Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία ενέργεια γενικής απολύμανσης του σχολείου και μετά από ενημέρωση των αρμόδιων φορέων δεν προβλέπεται. Ενημερώνουμε τους γονείς όσοι έχουν την δυνατότητα και θέλουν να έρθουν να πάρουν τα παιδιά τους και καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση το μεσημέρι στις 13:00 για να δούμε πώς θα κινηθούμε. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ