Μ. ΚΩΣΤΗ: ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Ανακοίνωση – καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Τεμπών για τη στάση 3 συμβούλων της παράταξης του δημάρχου στο ψήφισμα για την καταδίκη της Χ.Α.

Στη συνεδρίαση της 13/10/2020 του ΔΣ του Δήμου Τεμπών,η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών κατέθεσε ψήφισμα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Το ψήφισμα υπερψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων, πλην τριών της συμπολίτευσης, ρίχνοντας έτσι τις “μάσκες”.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:
“Το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών,χαιρετίζει την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών,το οποίο καταδίκασε ομόφωνα το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και ένα πλήθος στελεχών της,ως εγκληματική οργάνωση,για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ , Αιγυπτίων αλιεργατών και άλλων πολιτών και άλλες εγκληματικές πράξεις,όπως αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της πολύχρονης δίκης.
Η παραδειγματική τιμωρία τους, με τις ανώτερες προβλεπόμενες ποινές, είναι απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού που διατρανώθηκε και με τις μεγάλες διαδηλώσεις στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της χώρας μας.
Χρέος μας είναι να αγωνιστούμε για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας,να καταδικάσουμε τον φασισμό και τον ναζισμό, που τόσο, εξ αιτίας τους, έχει υποφέρει ο τόπος μας και όλη η ανθρωπότητα.Καλούμε τον λαό του δήμου μας να τους γυρίσει την πλάτη σε κάθε χωριό, κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης.”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com