ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την απόφασή της να αποσύρει τα ψηφοδέλτια της παράταξης από τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια β/βαθμιας εκπαίδευσης άρχισε να κάνει πράξη η Αγωνιστική Παρέμβαση Λάρισας αποσύροντας πρώτη από όλες τις παρατάξεις το ψηφοδέλτιο για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας.

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να αποσύρει και το ψηφοδέλτιο του ΠΥΣΔΕ Λάρισας, ενώ σε ανακοίνωσή της καλεί και τις υπόλοιπες παρατάξεις να πράξουν το ίδιο. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

“Όπως  δημόσια  δηλώσαμε  με  ανακοίνωσή  μας  αποσύραμε  σήμερα  19/10/20   τις   υποψηφιότητες  μας  από  τις  υπηρεσιακές  εκλογές  για  τα  υπηρεσιακά  συμβούλια  διαμαρτυρόμενοι  για  την  επιβολή  ηλεκτρονικής  ψηφοφορίας  που  στην  ουσία  καταργεί  την  δυνατότητα  ελεύθερης  έκφρασης  των  εργαζομένων  και  οδηγεί  σε  χειραγώγηση  το  συνδικαλιστικό  κίνημα. Περιμένουμε  και  τις  άλλες  παρατάξεις  να  πράξουν  το  ίδιο  και  να  τιμήσουν  την  ομόφωνη  απόφαση  της  ΟΛΜΕ  αλλά  και  την  απόφαση  της τοπικής   ΕΛΜΕ  ( Η  ΟΠΟΊΑ   ΉΤΑΝ  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΉ)”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ

Δήλωση απόσυρσης υποψηφίου του συνδυασμού

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

από τις εκλογές για το (Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Θεσσαλίας

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος, Παπαδόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου με Α.Μ.: 191504 υποψήφιος/α του συνδυασμού της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δηλώνω

ότι αποσύρω και προσωπικά την υποψηφιότητά μου, συναινώντας στην απόσυρση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας στις επικείμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο (Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Θεσσαλίας, έπειτα από την αδιάλλακτη στάση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ να προχωρήσει στη διενέργεια των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία, σύμφωνα με την τελευταία τροπολογία που ψήφισε, και παρά την ομόφωνα εκφρασμένη αντίθεση της ΟΛΜΕ.

Ως εκ τούτου ζητώ από την αρμόδια υπηρεσία της ΠΔΕ την ανακοινοποίηση της απόφασης υπ’ αριθμ. 10684/09-10-2020 με θέμα:  «Ανακήρυξη υποψηφίων για την εκλογή αιρετών μελών για το Ανώτατο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Θεσσαλίας», ώστε να μην περιλαμβάνεται ο συνδυασμός μας και το όνομά μου.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο/Η  υποψήφιος/α της

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ