ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Σ.Ι.ΚΑ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Με μία σκληρή ανακοίνωση τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Λάρισας, απαντούν στον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη στα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του για την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή. Μάλιστα του ζητούν να σταματήσει να έχει την οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. 
Στην ανακοίνωση αναφέρουν:
“Αξιότιμε κύριε δήμαρχε Λαρισαίων. 
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας συγχαρούμε (για δεύτερη φορά) για την εξιχνίαση και την αποκάλυψη των ενόχων της διασποράς του COVID-19 στην πόλη μας. Με όλους τους αποτελεσματικούς ελέγχους και ενημερώσεις που κάνατε όλο αυτόν τον καιρό στην πόλη μας καθώς και τις καθημερινές επαφές και συναντήσεις που είχατε με τον ένα τουλάχιστον επίσημο φορέα της εστίασης ( ΣΙΚΑΕΛ ) καταφέρατε με πραγματικά επαγγελματικό τρόπο να φτάσετε στα ίχνη των ενόχων
Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε από την στιγμή που η υπόθεση έχει κλείσει επιτυχώς να σταματήσετε να μας καλείτε στις ενημερώσεις και συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς οι οποίες είχαν ως σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση της πανδημίας στην πόλη μας.
 
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε 
Ave Caesarmorituri te salutant””

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ