ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΛ- ΑΡΗΣ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟΥΣ «ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ»

Αναβάλλεται με απόφαση της διοργανώτριας η Σαββατιάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των «κίτρινων» στην ομάδα επιβεβαιώθηκαν 10 θετικά κρούσματα Covid-19.

Σημειώνεται πως αρχικά εντοπίστηκε μόλις ένα κρούσμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η διενέργεια τεστ τόσο στους παίκτες όσο και στο προσωπικό έδωσε 10 ακόμη περιστατικά, τα οποία μπήκαν σε καραντίνα.

Η Super League με επιστολή της προς όλα τα μέλη της γνωστοποίησε επισήμως πως ο αγώνας αναβάλλεται, ενώ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ – Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ