ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΒΟΛΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ

Με τον υφυπουργό Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννη συναντήθηκε η Στ. Μπίζιου

«Εντός του Νοεμβρίου η δημοπράτηση του μεγάλου έργου της εγκατάστασης ηλεκτροκίνησης στη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισας – Βόλου». Αυτή ήταν η κατηγορηματική διαβεβαίωση που έλαβε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου από τον αρμόδιο υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχαν στο υπουργείο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κ. Μπίζιου δήλωσε:

«Έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που χρόνια τώρα εξαγγέλλεται αλλά μένει στα χαρτιά. Ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. Η κυβέρνηση της ΝΔ αναβαθμίζει τις υποδομές της χώρας, δεν τις ξεπουλά. Ευχαριστώ τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για την τόσο δημιουργική συνεργασία επί του συγκεκριμένου θέματος.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος εργάστηκε ακούραστα για την υλοποίηση του τόσου κρίσιμου για τη Θεσσαλία έργου.

Η κυβέρνηση μας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σχεδιάζουν και υλοποιούν όλα εκείνα τα έργα που θα θέσουν τη χώρα σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και δημιουργώντας τα απαραίτητα θεμέλια για οικονομική ανάπτυξη».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com