ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ανακοίνωση του σωματείου που καλεί και τους Α.ΔΗ.Κ. να συνταχτούν με την ομόφωνη απόφαση της ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της  ΕΛΜΕ νομού Λάρισας, μετά και την έκδοση της υπ’ αριθμ. Φ.350/52/139940 Υ.Α., που τροποποιεί την διαδικασία των εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, συντάσσεται με τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της ΟΛΜΕ  και  αποφασίζει:

  1. Να προχωρήσουν στην απόσυρση των ψηφοδελτίων, για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας και το ΠΥΣΔΕ Λάρισας, οι παρατάξεις που δραστηριοποιούνται στην ΕΛΜΕ Λάρισας.
  2. Να προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ..
  3. Να μην ορίσει εκπροσώπους στις εφορευτικές επιτροπές.
  4. Να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Λάρισας και στην ΠΔΕ Θεσσαλίας την ημέρα κατάθεσης της απόσυρσης των υποψηφιοτήτων.
  5. Καλούμε τους συναδέλφους/ισσες να μην αποδεχθούν να είναι μέλη των εφορευτικών επιτροπών.
  6. Καλούμε τους συναδέλφους/ισσες να απέχουν από τη ψηφοφορία αν τελικά πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Καλούμε την παράταξη των ΑΔΗΚ να συνταχθεί με την ομόφωνη απόφαση της ΟΛΜΕ που καλεί όλες τις παρατάξεις να αποσύρουν τα ψηφοδέλτιά τους. Εάν προχωρήσει η παράταξη των ΑΔΗΚ σε συμμετοχή, είναι προφανές ότι αντιστρατεύεται το σύνολο του κλάδου και τα συμφέροντά του.

Όπως έχει διαμορφωθεί πια η κατάσταση, εάν υπάρξουν συνάδελφοι που θα εκλεγούν από αυτή τη διαδικασία (ηλεκτρονική) θα είναι δοτοί κι όχι αιρετοί. Το σωματείο σε καμία περίπτωση δεν θα τους αναγνωρίσει ως εκπροσώπους του κλάδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ