Γ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ

Δήλωση του δημάρχου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης για τα έργα αστικής ανάπλασης

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του δήμου Τυρνάβου και του ανάδοχου εργολάβου για την εκτέλεση του έργου «Έργα αστικής ανάπλασης υπαίθριων χώρων Τυρνάβου», προϋπολογισμού 517.743,39 με ΦΠΑ, το οποίο θα εκτελεστεί μέσα σε προθεσμία 12 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-20, για την οποία στις 20 Οκτωβρίου σας ενημέρωσε το paidis.com,

ο δήμαρχος Τυρνάβου Γ. Κόκουρας αφού ευχαρίστησε όλους όσοι συντέλεσαν στην ωρίμανση του έργου, τόνισε ότι «η σημασία της υλοποίησής του καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική γιατί, πέραν όλων των άλλων, έργα όπως αυτό θα αναβαθμίσει το κέντρο και θα στηρίξει τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών της περιοχής. Είναι ένα έργο, που όπως δήλωσε και ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και του αστικού περιβάλλοντος. Με δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και σύγχρονα πεζοδρόμια δημιουργούμε συνθήκες ασφαλούς μετακίνησης στους συμπολίτες, δίνουμε προτεραιότητα στην προσβασιμότητα των πεζών και των ΑμεΑ και αναβαθμίζουμε λειτουργικά και αισθητικά  τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης».

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσιος, ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Γερακίνης και στελέχη της Υπηρεσίας, ο Πολιτικός Μηχανικός, ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρ. Παληός και ο ανάδοχος του έργου Κ. Μπουλογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ