«ΚΑΘΑΡΟΣ» ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο Α.Σ ΒΑΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΑ 2017

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από αθλητικό σωματείο της Λάρισας, που με την ολοκλήρωση των τεστ σε αθλητές και προπονητές ανακοίνωσε πως όλα τα δείγματα έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα.

Όπως αναδείχτηκε μέσα από το ρεπορτάζ του paidis.com ο Α.Σ Βαλίος Γιάννουλη Λάρισα 2017 με αίσθημα ευθύνης μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή του 5ου Γυμνασίου Λάρισας που αποτελούσε επαφή τριών νεαρών αθλητών του συλλόγου προχώρησε στη διενέργεια τεστ διακόπτοντας παράλληλα όλες τις δραστηριότητες του τμήματος, ενώ οι εξετάσεις έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα για όλα τα μέλη της ομάδας.

«Κρούσμα στην ομάδα μας ΔΕΝ υπάρχει!!!

Το κλειστό γυμναστήριο του 5ου γυμνασίου έκλεισε για 14 μέρες με απόφαση των διευθυντών του συγκροτήματος (γυμνάσιο , λύκειο, 3ο επαλ/εσπερινό) , λόγω κρουσμάτων μαθητών του σχολείου και όχι αθλητών του συλλόγου!!!!

Ο σύλλογός μας, οι αθλητές και οι προπονητές μας τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και το αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης είναι υψηλό», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου, σε μια εξέλιξη που χαροποίησε όλους τους εμπλεκόμενους με το σωματείο.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ