ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Έκκληση του αντιδημάρχου Γ. Σακούτσιου για να παραμείνουν ασφαλείς και λειτουργικές  

Ικανοποίηση από την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των παιδικών χαρών στις δημοτικές της ενότητες, επικρατεί στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου, μετά και την επιθεώρηση που πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών- Πολεοδομίας Γιώργος Σακούτσιος, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Χρήστος Παληός, η υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας και επόπτρια του έργου Βάσω Ξάνθου.

Οι παιδικές χαρές, οι οποίες ελέχθησαν βρίσκονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα Δέντρα, Αμπελώνα, Βρυότοπος, Δελέρια Ροδιά και Δαμάσι.

Η αντιπροσωπεία του δήμου εξέτασε την καταλληλότητα των παιδικών χαρών και διαπίστωσε τη συμμόρφωση τους με τις νέες προδιαγραφές και τα πρότυπα ασφαλείας. Μόλις λάβουν και την σχετική πιστοποίηση από τους αρμόδιους φορείς θα παραδοθούν προς χρήση.

Σε δήλωση του ο αντιδήμαρχος Γ. Σακούτσιος ανέφερε: Η ασφάλεια των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη και πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής. Γι΄αυτό και προχωρήσαμε σε εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών, ώστε αυτές να είναι ασφαλείς, λειτουργικές και ευχάριστες. Ο έλεγχος θα είναι συνεχείς, με στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα ψυχαγωγίας στα παιδιά και στις οικογένειές τους σε ασφαλείς περιποιημένους και προσεγμένους χώρους παιχνιδιού. Ζητούμε από τους χρήστες των παιδικών χαρών να τις προστατεύσουν και να τις χρησιμοποιούν με ορθό τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ