ΜΕ ΣΟΥΒΛΕΣ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΑΡΝΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ “ΡΟΛΟΪ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Από αυτή την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι η γνωστή για τα ποιοτικά της πιάτα και την άψογη εξυπηρέτηση ταβέρνα “ΤΟ ΡΟΛΟΪ” στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα σας περιμένει για να σας προσφέρει μία αξιόπιστη, ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική πρόταση για την έξοδό σας.

Αλλωστε έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ανθρώπων που εκτιμούν το ποιοτικό φαγητό και το όμορφο φυσικό περιβάλλον η ταβέρνα – ψησταριά “Το Ρολόι” στην πλατεία του Αμπελώνα δίπλα στο χαρακτηριστικό ρολόι της πόλης έχει γίνει πόλος έλξης για τις καθημερινές εξόδους διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή.

Οπως κάθε βράδυ έτσι και τα μεσημέρια Κυριακής η ταβέρνα που έγινε συνώνυμο του καλού φαγητού και της φιλικής εξυπηρέτησης σας περιμένει για να σας καταπλήξει με την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων πιάτων της και όχι μόνο αφού δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι  έγινε ένας από τους πιο in προορισμούς διασκέδασης στην περιοχή.
Κρέατα στη σούβλα και ψητό αρνί, πιάτα της ώρας, μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες σαλάτες, ποιοτικό κρασί, άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα προσιτές τιμές αποτελούν τα εχέγγυα για ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής με την οικογένεια ή την παρέα σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ