ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΔΗΜΟΤΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ερασιτεχνικού σωματείου
Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για το Σωματείο μας, για την πόλη μας και για ολόκληρη την Θεσσαλία, η απόφαση του Στέλιου Δημότσιου, ενός δικού μας ανθρώπου, να είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ στηρίζοντας την υποψήφια πρόεδρο Τασούλα Κελεσίδου, ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό.
Ο Στέλιος Δημότσιος, μέλος του Σωματείου της Α.Ε.Λ., είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου, με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (ΣΙΔΝΕΥ 2000, ΑΘΗΝΑ 2004, ΠΕΚΙΝΟ 2008), χρυσός Μεσογειονίκης (ΤΥΝΗΣΙΑ 2001), 11 φορές χρυσός Βαλκανιονίκης, κάτοχος Πανελλήνιων ρεκόρ με πληθώρα διακρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως μέλος της Εθνικής ομάδας για 20 συνεχόμενα έτη, στα αγωνίσματα των 200, 400μ. και 4Χ400μ..
Με την ομάδα 4Χ400μ, αναδείχθηκε 6ος παγκόσμιος πρωταθλητής στον κλειστό στίβο το 2001, 6ος στην αντίστοιχη διοργάνωση του ανοιχτού το 2003, 6ος πρωταθλητής Ευρώπης το 2002, και 12ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.
Μετά το πέρας της αθλητικής του σταδιοδρομίας συνέχισε να προσφέρει στον Αθλητισμό και την κοινωνία μας τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως περιφερειακός σύμβουλος. Η διαρκής και έμπρακτη προσπάθειά του για βελτίωση των υποδομών, το γνήσιο ενδιαφέρον του για τις ανάγκες των σωματείων και των αθλητών και η γνώση του για το αντικείμενο αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας.
Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας στηρίζει την κίνηση για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού και θα είναι στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, του Στέλιου Δημότσιου, αλλά και όλων των παλιών πρωταθλητών και σημερινών διακεκριμένων στελεχών σε άλλους χώρους, όπως ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Αλέξης Αλεξόπουλος κ.α. για να οδηγήσουν την ελληνική ομοσπονδία του κλασικού αθλητισμού τόσο ψηλά όσο ψηλά έφτασαν και οι ίδιοι κατά την αθλητική τους καριέρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com