ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Ανακοίνωση του Συντονισμού Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων για τα 76 χρόνια από την Απελευθέρωση της Λάρισας από τον Ε.Λ.Α.Σ.

Ήταν 23η Οκτωβρίου 1944 που ο λαός της Λάρισας πανηγύριζε την απελευθέρωση της πόλης από τον Ε.Λ.Α.Σ.(Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός ) και το τέλος μιας από τις πλέον σκοτεινές περιόδους. Στη Λάρισα και στην ευρύτερη περιοχή οργανώθηκε ένα από τα πρώτα αντιστασιακά κινήματα στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη και χιλιάδες συμπατριώτες μας έδωσαν το αίμα τους ποτίζοντας το δένδρο της λευτεριάς και μιας ανολοκλήρωτης τιμωρίας των ξένων και ντόπιων δολοφόνων.

Η σημερινή επέτειος συμπίπτει με την τιμωρία και τη φυλάκιση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής .Πρόκειται για τους ιδεολογικούς και φυσικούς απόγονους των Ελλήνων ΝΑΖΙ , συνεργατών των Γερμανών κατακτητών που με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα έδειχναν με το δάκτυλο τους πατριώτες αγωνιστές για να τους οδηγήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα .

Τιμούμε και φέτος τη μνήμη όλων των αγωνιστών και δίνουμε όρκο τιμής ότι με τον αγώνα μας θα γίνουμε άξιοι αντικαταστάτες τους και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να σηκώσει κεφάλι ο φασισμός και να ξαναγίνουν τέτοια εγκλήματα .

Ποτέ πια Φασισμός – Ποτέ πια Πόλεμος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ