ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την αναστολή της Κλινικής Άσκησης «Παθολογία ΙΙ» του Καθηγητή Α. Καψωριτάκη και του Αν. Καθηγητή Ν. Γατσέλη για τους φοιτητές του 4ου έτους του Τμήματος Ιατρικής για επτά ημέρες, αποφάσισε ομόφωνα η Υγειονομική Επιτροπή για τη διαχείριση πιθανού ή επιβεβαιωμένου περιστατικού Covid-19 του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η αναστολή ξεκινά από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ενώ οι φοιτητές πριν την επάνοδό τους θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε νέο τεστ διάγνωσης COVID-19  προσκομίζοντας αρνητικό αποτέλεσμα, με τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των εξετάσεων να γίνεται γνωστός τις προσεχείς ημέρες.

Εξάλλου η Υγειονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των κλινικών ασκήσεων και για τους φοιτητές του 5ου έτους του Τμήματος Ιατρικής μέχρι και την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως πριν την επάνοδό τους, τη Δευτέρα 02/11/2020, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε νέο τεστ διάγνωσης Covid-19, προσκομίζοντας αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ όλοι οι φοιτητές του 5ου έτους παρακαλούνται να προσέλθουν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης για να υποβληθούν σε νέο τεστ διάγνωσης  COVID-19, για την ομαλή επάνοδό τους στο Νοσοκομείο την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 (Παρακαλούνται επίσης να έχουν τον Α.Μ.Κ.Α. τους).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ