ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 9:00 – 15:00, θα διεξαχθούν οι εκλογές της Λαρισαϊκής Λέσχης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του “ΠΑΣΑΡΕΛΑ” (Βενιζέλου 115, απέναντι από το αρχαίο θέατρο), με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19 που ισχύουν στην περιοχή μας.

Για δεύτερη φορά από την ίδρυσή της, η Λαρισαϊκή Λέσχη θα εκλέξει μέσω των αρχαιρεσιών, τους ανθρώπους που θα ηγηθούν της προσπάθειας ανάδειξης προβλημάτων και ανησυχιών των εκατοντάδων μελών της σε όλους τους τομείς, σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο, με απώτερο σκοπό την συνεισφορά στην επίλυσή τους από τους αρμόδιους φορείς.

Μία δυναμική κίνηση στα τοπικά δρώμενα της Λάρισας που έκανε τα πρώτα της βήματα το 2015, από μία ομάδα 25 ιδρυτικών μελών, με εμπνευστή της ιδέας τον Γρηγόρη Πρεζεράκο, η οποία αγκαλιάστηκε άμεσα από αρκετό κόσμο.

Στις επερχόμενες εκλογές θα μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της Λέσχης, αλλά και όσοι θα εγγράφονται ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ