ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Η ανακοίνωση της παράταξης με ευθείες βολές κατά της ΔΔΕ

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να παραστούν στην κινητοποίηση της ΕΛΜΕ Λάρισας, τη Δευτέρα 26/10 και ώρα 14:00 στη ΔΔΕ Λάρισας. Καλούμε ειδικά τους/τις συναδέλφους/ισσες που είναι θύματα των πρωτόγνωρων πρακτικών της διοίκησης στις τοποθετήσεις.

Υποστηρίζουμε τους/τις εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ04, της Ειδικής Αγωγής, τους/τις Αναπληρωτές/τριες, όσοι/ες είδαν να «σπάει» η οργανικότητά τους.

Υποστηρίζουμε όλους/ες, όσοι/ες προσπαθούν με τη ψυχή στο στόμα να προλάβουν να πάνε σε πολλά σχολεία.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά της διορισμένης από την κυβέρνηση Διευθύντριας Δ.Ε. προς τα μέλη του Δ.Σ.

Ενημερώνουμε επίσης τους/τις συναδέλφους/ισσες πως η ΕΛΜΕ απέστειλε με δικαστικό επιμελητή εξώδικο στη ΔΔΕ με βάση τις κατευθύνσεις της ΟΛΜΕ και τη γνωμοδότηση της ΑΔΕΔΥ σχετικά με την εγκύκλιο της κ. Γκίκα για περικοπή αποδοχών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία.

Η επίθεση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζεται και με την απόφαση για κάλυψη διδακτικών ωρών λόγω καταλήψεων Χριστούγεννα, Πάσχα και Σάββατα.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/ισσες  από τις ειδικότητες που πετάχθηκαν από τα ωρολόγια προγράμματα, όσους/ες  βλέπουν πως κάθε απόφαση που παίρνεται είναι ένα ακόμη χτύπημα στο Δημόσιο Σχολείο, στα εργασιακά μας δικαιώματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ