ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΙΚΑΕΛ
Τηλεδιάσκεψη με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο καθηγητή επιδημιολογίας και εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου είχαν τα μέλη του ΣΙΚΑΕΛ προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα και το επιδημιολογικό φορτίο στην πόλη μας καθώς και για να λάβουν νέες οδηγίες και μέτρα αναχαίτισης της νέας κατάστασης στην οποία βαδίζει η πόλη.
Στην συζήτηση συμφωνήθηκαν ότι πρέπει να εντατικοποιηθούν τα μέτρα προστασίας στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής αλλά παράλληλα ζητήθηκε να μεταφερθεί προς την κυβέρνηση το αίτημα βοήθειας και ενίσχυσης των καταστημάτων με κάθε τρόπο καθώς βαδίζουμε προς έναν επιβεβαιωμένο πολύ δύσκολο χειμώνα.
Το Δ.Σ. καθώς και τα μέλη του ΣΙΚΑΕΛ κάνει έκκληση προς όλους τους συναδέλφους να τηρούν αυστηρά τα μέτρα ( ενόψει και της αυριανής εθνικής εορτής ) όπως επίσης και οι συμπολίτες μας να αποφεύγουν συνειδητά την επίσκεψη τους σε καταστήματα που τυχών παραβαίνουν τα υφιστάμενα υγειονομικά μέτρα.
Πρωταρχικό μας μέλημα μας είναι να παρέχουμε ασφαλή και υπεύθυνη διασκέδαση και αυτό θα κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με την εστίαση και την αναψυχή στην πόλη μας.
Προστατεύουμε τους εαυτούς μας τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις μας
Χρόνια πολλά σε όλους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ