ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και ιδίως της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για τον συγκινητικό αγώνα τους επί τρεις ολόκληρες εβδομάδες, προκειμένου  να σωθεί ο προσβληθείς από κορωνοϊό πρώην Δήμαρχος της Πάρου, Χρήστος Βλαχογιάννης, ο οποίος έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή  εξέφρασε στην αρχή της ομιλίας του την Κυριακή στη Βουλή ο Γ. Ραγκούσης,  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

“Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε πριν ξεκινήσω την ομιλία μου, να αναφερθώ από αυτό το κορυφαίο βήμα για την ελληνική Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο, για τον οποίο σήμερα ολόκληρη η κοινωνία της Πάρου πενθεί, γιατί δυστυχώς προστέθηκε κι αυτός στη  μακάβρια λίστα των συμπολιτών μας από όλη την Ελλάδα που κατέληξαν λόγω του κορωνοϊού.

Θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ στον Χρήστο Βλαχογιάννη, τον πρώην  δήμαρχο της Πάρου, έναν  άνθρωπο ο οποίος  τίμησε με τον καλύτερο τρόπο και την αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε, αλλά και την κοινωνία της Πάρου για πάρα πολλά χρόνια, αλλά πάνω απ’ όλα έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν άνθρωπο, τον οποίο είναι βέβαιος ότι κάνεις Παριανός και Παριανή δε θα ξεχάσουν εύκολα.

Ταυτόχρονα θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όλων ημών προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Λάρισας και  ιδίως τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τη Διεύθυνση αυτής που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό τρεις ολόκληρες εβδομάδες, μήπως ο Χρήστος τα κατάφερνε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.​

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ