ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕ RAPID TESTS ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έκρυψε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων ο περιφερειάρχης που ζήτησε μάσκες παντού και τήρηση των αποστάσεων

Έκδηλη η ανησυχία των Λαρισαίων για τη διασπορά του κορωνοϊού στην πόλη, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το γεγονός πως από νωρίς το πρωί της Τρίτης δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου και πραγματοποιούνται rapid tests.

Λόγω της αυξημένου ενδιαφέροντος η δωρεάν μαζική δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Tests) επαναλαμβάνεται σήμερα, με τις δειγματοληψίες να διενεργούνται μέχρι και έως 15.00 μ.μ., μπροστά από την Ιατρική Σχολή.

Η δράση διοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, την 5η ΥΠΕ και τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του  covid-19.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Νωρίς το πρωί στον χώρο της δειγματοληψίας έσπευσε και ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των νοσοκομείων, την εντατικοποίηση των ελέγχων και την ανάγκη τήρησης των μέτρων από όλους.

«Τα νοσοκομεία μας είναι σε ετοιμότητα, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε τις ιχνηλατήσεις και τα rapid tests για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της διασποράς. Το μόνο εμβόλιο είναι η μάσκα, η τήρηση των αποστάσεων και οι κανόνες υγιεινής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ