ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ’ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνουν οι αλλεπάλληλες φθορές που προκάλεσαν άγνωστοι τις τελευταίες ημέρες σε κάδους απορριμμάτων στην πόλη των Φαρσάλων, καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σταύρος Κουκουλιός, υπέβαλε χθες Δευτέρα, μήνυση κατ’ αγνώστων.

Συγκεκριμένα τόσο την περασμένη Παρασκευή, όσο και την Κυριακή, άγνωστος ή άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε έξι συνολικά κάδους τους οποίους και κατέστρεψαν ολοσχερώς. Ήδη το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων αλλά και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των υπαίτιων.

«Η προστασία της δημόσιας περιουσίας η οποία πληρώνεται από τις τσέπες όλων μας, δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά ένδειξη πολιτισμού και αλληλοσεβασμού. Η προσφυγή ως δήμος Φαρσάλων στη δικαιοσύνη είναι το έσχατο μέσο που δυστυχώς όμως αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε, για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας. Απευθύνω για μία ακόμη φορά έκκληση σε όλους να δείξουν τον κοινό νου και να διαφυλάξουν τη δημοτική περιουσία προς όφελος της κοινωνίας» τόνισε ο αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Κουκουλιός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ