ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ, 2 ΑΚΟΜΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την «έκρηξη» νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και διασωληνωμένων ασθενών σε ΜΕΘ που ανακοινώθηκε σήμερα, Τετάρτη, από τον ΕΟΔΥ.

«Με το νέο αρνητικό ρεκόρ 1.547 κρουσμάτων περιμέναμε ο κ. Μητσοτάκης να ανακοινώσει έστω και τώρα έκτακτο πλάνο ενίσχυσης του ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις και μαζικά διαγνωστικά τεστ για τους πολίτες. Τελικά ανακοίνωσε ακόμα δυο εκατομμύρια ευρώ για διαφημιστικά σποτ, τα οποία εκ του νόμου θα μπορούσαν να είναι δωρεάν.

«Ο καθένας και οι προτεραιότητες του», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη σε ΦΕΚ, προβλέπεται προϋπολογισμός ύψους δύο εκατ. ευρώ για νέα καμπάνια για τον κορωνοϊό στους τηλεοπτικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι οι έξι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ενημερωτικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας που θα λάβουν τη νέα διαφήμιση,  απαλλάσσονται από την υποχρέωση να καταβάλουν την ετήσια δόση των 3,5 εκατ. ευρώ για την άδεια που έλαβαν από το ΕΣΡ το 2018!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ