ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σκληρή επίθεση της παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” του Ν. Ευαγγέλου στη δημοτική αρχή

Η παράταξη μας “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”, θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Γάτσα-Καρανίκα να προχωρήσει σε διακοπές υδροδότησης, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει όλοι οι δημότες να είναι συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις τους, όπως άλλωστε γίνεται από την πλειοψηφία των κατοίκων της επαρχίας Ελασσόνας.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την πραγματικότητα και την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι Έλληνες πολίτες τα τελευταία δέκα χρόνια λόγω της ύφεσης στην οικονομία αλλά και έναν νέο παράγοντα που ακούει στο όνομα πανδημία.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν πως είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο περιβάλλον που βιώνουμε η Δημοτική Αρχή να αποφασίζει να προχωρήσει σε ένα τόσο σκληρό μέτρο και να μην προχωρά σε άλλου είδους παρεμβάσεις, όπως περιστολή των εξόδων αλλά και νοικοκύρεμα της γενικότερης οικονομικής κατάστασης της ΔΕΥΑΕΛ.

Η αδυναμία της να ρυθμίσει τα οικονομικά την οδηγεί σε απάνθρωπες τακτικές τις οποίες θα πληρώσουν τα φτωχά νοικοκυριά και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε.

Θα πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι και όχι να στερήσει η Δημοτική Αρχή το πιο αναγκαίο και πολύτιμο αγαθό που είναι το ΝΕΡΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ