ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ευχαριστήρια επιστολή στον διευθυντή της επιχείρησης «Αστραπή» κ. Αντ. Ταγιάνη απέστειλε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, για την προσφορά της έκτακτης απολύμανσης στο Δημοτικό Σχολείο Σαρανταπόρου, μετά την αναστολή λειτουργίας του για 14 ημέρες και την επιστροφή σήμερα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η «Αστραπή» δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων, καθώς και στην απολύμανση αυτών, με έδρα την Κατερίνη. Ο κ. Ταγιάκης μόλις πληροφορήθηκε τον εντοπισμό κρουσμάτων σε σχολικές μονάδες του δήμου, ζήτησε από το Δήμαρχο Ελασσόνας να προσφέρει δωρεάν απολυμάνσεις σε όποια σχολεία κριθεί απαραίτητο.

Εν όψει λοιπόν της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Σαρανταπόρου, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Οκτωβρίου απολύμανση από ειδικό συνεργείο σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα συνεργείο του δήμου πραγματοποίησε απολύμανση και στον προαύλιο χώρο.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Ταγιάνη για την απολύμανση και δήλωσε: «Συμπληρώνεται σήμερα ο κρίσιμος χρόνος των 14 ημερών για το μεγαλύτερο αριθμό των κρουσμάτων και των στενών επαφών που είχαν τεθεί σε καραντίνα. Από πλευράς δήμου σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τις Σχολικές Επιτροπές του δήμου, όσο και με τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων, δίνεται βαρύτητα και μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρχει επαρκής καθαριότητα σε όλες τις σχολικές μονάδες, επάρκεια σε αντισηπτικά και καθαριστικά. Είναι σημαντικό να συνδράμουμε  όλοι σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού, με κάθε μέσο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ