ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ PLAY HOUSE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΕΛ

Την ώρα που κάποιοι επιλέγουν επιθέσεις σε μέσα ενημέρωσης τα οποία τηρώντας υπεύθυνη στάση ενημερώνουν άμεσα για κρούσματα κορωρνοϊού συμβάλλοντας έτσι στην προστασία των πολιτών και στην προσπάθεια μη εξάπλωσης του ιού, πλήθος θετικών σχολίων προκαλεί η στάση του προέδρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας Α. Σακελάρη, που με αίσθημα ευθύνης ανακοίνωσε θετικό κρούσμα σε επιχείρησή του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα στο “Playhouse Atelier”, ενώ σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε τόσο στη σελίδα της επιχείρησης όσο και στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Σακελάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται τα εξής:

«Δυστυχώς μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ένα μέλος της ομάδας του προσωπικού μας (εκ των τριών που πήγανε σήμερα για εξέταση) βρέθηκε θετικό στον COVID- 19 μετά από δική μας ιχνηλάτηση μιας που ήταν κοντινή επαφή άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος το οποίο όμως δεν είχε σχέση με την επιχείρηση.

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση λοιπόν να κλείσουμε σήμερα τα καταστήματα μας ενώ το σύνολο της ομάδας μας θα επισκεφτεί σε λίγη ώρα ιδιωτικό εργαστήριο για να υποβληθούμε όλοι σε εξέταση όπως επίσης τα καταστήματα θα απολυμανθούν από πιστοποιημένο συνεργείο απολύμανσης.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο μέλος της ομάδας μας αλλά και μια δημιουργική καραντίνα σε όλους μας. Παίζουμε με ασφάλεια παίζουμε υπεύθυνα αλλά δε παίζουμε με την υγεία μας. Το παιχνίδι είναι παντού. Μη σταματάς το παιχνίδι».

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ