ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΣΑΚΕ

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην ΚΑΕ Λάρισα, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), της διοργανώτριας αρχής της BASKET LEAGUE.

Θυμίζουμε πως στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BL η ομάδα της Λάρισας αγωνίστηκε στην Αθήνα με τον ΠΑΟ, με την «πράσινη» ΚΑΕ να ανακοινώνει δύο κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και ο χθεσινός αγώνας της στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στο επιβεβαιωμένο κρούσμα της Λαρισινής ΚΑΕ έγκυρες πληροφορίες του paidis.com αναφέρουν πως μέλος του συλλόγου παρουσιάζοντας συμπτώματα ενημέρωσε άμεσα την ΚΑΕ και τέθηκε αυτοβούλως σε κατ’ οίκον περιορισμό δίχως να μετέχει στις εκδηλώσεις της ομάδας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή, ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ οδεύει προς αναβολή.

Στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρονται τα εξής:

“Στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο της ομάδας της Λάρισας Bread Factoty εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού. Στην ομάδα της Λάρισας Bread Factory τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com