Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Αλλάζει η εικόνα του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και των γηπέδων Βλαχογιαννίου, Δρυμού,  Τσαριτσάνης και Ευαγγελισμού

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση του έργου «Συντήρηση-Ανακατασκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Ελασσόνας», συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ,  με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος και ίδιους πόρους του Δήμου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αναλαμβάνει για λογαριασμό του κυρίου του έργου  που είναι ο  Δήμος Ελασσόνας, την ανακατασκευή του Κεντρικού Γηπέδου -Δημοτικού Σταδίου Ελασσόνας  με την  κατασκευή νέου στεγάστρου, τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, νέας περίφραξης, νέων εστιών και αρδευτικού συστήματος καθώς και τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στα Αθλητικά Κέντρα Βλαχογιαννίου, Δρυμού,  Τσαριτσάνης και Ευαγγελισμού.

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των αθλητών και των Σωματείων της Ελασσόνας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ολοκληρώσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τις απαραίτητες μελέτες και προχωράμε στη δημοπράτηση και την κατασκευή των έργων.

Η Ελασσόνα αποκτά σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αντάξιο της  ομάδας της πόλης που κέρδισε φέτος την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Παράλληλα  αναβαθμίζουμε  τέσσερα ποδοσφαιρικά γήπεδα σε Ευαγγελισμό, Τσαριτσάνη, Βλαχογιάννι και Δρυμό, τα οποία επίσης  αποκτούν ασφαλείς υποδομές με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής για ομάδες και αθλούμενους. Με στρατηγικό σχεδιασμό, αλλάζουμε την  εικόνα των γηπέδων του Δήμου Ελασσόνας, μέσα από συνεργασίες που οδηγούν σε δημιουργικά αποτελέσματα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ