ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Στο Πανθεσσαλικό του Βόλου αναμετρήθηκαν ο Βόλος και η ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τους παίκτες του Μ. Γρηγορίου να μην καταφέρνουν να πανηγυρίσουν ακόμη νίκη αποχωρώντας με τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς με δύο αποβολές εις βάρος του Βόλου που έληξε με σκορ 1-1.

Φουριόζοι μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό κατέγραψαν φάση, όταν μετά από σέντρα ο Δουβίκας έπιασε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Νάγκι, με την ΑΕΛ να «φωνάζει» στο 9’ για πέναλτι, όταν ο Φιλίπ έπεσε στην μεγάλη περιοχή σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Περέα, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.

Ο Βόλος είχε την υπεροχή και στο 16’ ήταν η σειρά του Μαρτίνες να απειλήσει, με τον κίπερ της ΑΕΛ να μπλοκάρει το σουτ και στο 21’ ο Ουάρντα πάτησε περιοχή και έπιασε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας, ενώ 2’ λεπτά αργότερα ο Αιγύπτιος άσος του Βόλου  σούταρε με το δεξί, με τον Νάγκι να μπλοκάρει σταθερά.

Οι «βυσσινί» στην πρώτη αξιόλογη επιθετική τους ενέργεια βρήκαν δίχτυα, όταν στο 38’ ο Φίλιπ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε την κεφαλιά ψαράκι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με νέα φάση για την ΑΕΛ, με τον Φιλίπ να προσπαθεί με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα έξω.

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ (51’), με τον νεαρό Πινακά να ευστοχεί από τα 11 βήματα αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε μετά από παράβαση του Μήτογλου εντός περιοχής, με τον νεαρό στόπερ του Βόλου να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα και αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Βόλος βρήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 61’ ο Ντεντάκης από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ με τον Νάγκι να διώχνει την μπάλα, με το 1-1 να έρχεται τελικά στο 83’, όταν ο Ουάρντα βρήκε με κεφαλιά πάσα τον Δουβίκα που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον κίπερ της ΑΕΛ φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίκτες, όταν ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδωσε απευθείας κόκκινη στον Ριένστρα σε φάση που βρήκε άσχημα τον Σετσέροβιτς (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι θεωρώντας πως γλίστρησε και δεν υπήρχε πρόθεση) ενώ στο 89’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με την ΑΕΛ να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Νεντάκης (69′ Γκουαροτσένα), Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες (69′ Μπαρτόλο, 88′ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (46′ Τσοκάνης), Δουβίκας (88′ Κιάκος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Φιλίπ (80′ Μαϊδανός), Ηλιάδης (89′ Κωστή), Μιχαήλ, Μούζεκ, Μπέρτος, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63′ Σετσέροβιτς), Πλατέλλας (63′ Ντουρμισάι), Πινακάς (80′ Τόρζε)

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ