ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό είχαν ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας κ. Χρήστος Μπλουγούρας και ο Γενικός Γραμματέας αυτής κ. Γιώργος Τσιαπλές.

Επιβεβαιώθηκε σε πολύ καλό κλίμα η εξαιρετική συνεργασία των δυο πλευρών, η οποία γίνεται ακόμη πιο επιτακτική αυτή την εποχή μιας και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού βάλλεται η επιχειρηματικότητα και η οικονομία.

Οι κ.κ. Χρ. Μπλουγούρας και Γ. Τσιαπλές έθεσαν υπ’ όψιν του Περιφερειάρχη σειρά προτάσεων έτσι ώστε αφενός να στηριχθούν οι πληττόμενες επιχειρήσεις, όλων των κλάδων εμπορίου και επιχειρηματικότητας, αφετέρου δε να επιτευχθεί γρήγορη ανάκαμψη με το που θα βγει το εμβόλιο και θα αρθούν τα μέτρα.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός ανέλυσε τα μέτρα και τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει ως σήμερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτοντας περισσότερα από 160 εκ. € για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων, αμφότεροι δε συμφώνησαν να δουλέψουν σε στενή συνεργασία τους αμέσως επόμενους μήνες ώστε στις αρχές του νέου έτους να είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας της Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ