ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 34ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ 21ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται στον άγριο καυγά που στοίχισε τη ζωή σε έναν 21χρονο από τη Συρία προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες υπεύθυνος για τον θάνατό του φέρεται 34χρονος ομοεθνής του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν το θύμα κάτω από συνθήκες που εξετάζονται διαπληκτίστηκε άγρια με τους ομοεθνείς του, ενώ ο 34χρονος φέρεται να του κατάφερε χτυπήματα πιθανότατα με μαχαίρι στη θωρακική χώρα, ένα εκ των οποίων ήταν θανατηφόρο.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας προχώρησαν σε προσαγωγές που αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις για τους 3 αλλοδαπούς, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για τα αδικήματα, κατά περίπτωση, της ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

“Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε χθες (31-10-2020) το βράδυ στη Λάρισα.

Συνελήφθησαν, σήμερα (01-11-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο διαπληκτισμού που είχαν οι τρεις δράστες με άλλο άτομο, ένας από αυτούς του επιτέθηκε με τέμνον και νύσσον όργανο, τραυματίζοντάς το θανάσιμα στη θωρακική χώρα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ