ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Α2 ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην αναστολή λειτουργίας από σήμερα το πρωί ενός ακόμη τμήματος του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας μετά τη διαπίστωση κρούσματος στους κόλπους των μαθητών του τμήματος κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έγινε στο Κέντρο Υγείας, για το οποίο σας είχε ενημερώσει χθες το paidis.com

Πρόκειται για το Α2 τμήμα του σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη μαθήτρια του σχολείου που επίσης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο που ήταν κλειστό από την Παρασκευή έχει απολυμανθεί χθες από το δήμο οπότε δεν συντρέχει κανένας λόγος να γίνει άλλη απολύμανση.

Την ίδια ώρα η εμφάνιση κρουσμάτων στο Λύκειο έχει σημάνει συναγερμό και στα φροντιστήρια που λειτουργούν στην πόλη και στα οποία παρακολουθούν μαθήματα μαθητές των δύο τμημάτων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τυρνάβου με αφορμή την πραγματοποίηση της απολύμανσης στο ΓΕΛ Τυρνάβου ανέφερε:

«Η δημοτική αρχή Τυρνάβου παρακολουθεί στενά, με υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις εξελίξεις στο μέτωπο του δεύτερου κύματος της πανδημίας και παρεμβαίνει, όπου χρειάζεται, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων. Δυστυχώς κρούσμα κορωνοϊού σημειώθηκε και στην πόλη μας και πιο συγκεκριμένα στο Γενικό Λύκειο γι΄αυτό προχωρήσαμε σε απολύμανση του χώρου, ενώ για προληπτικούς λόγους ανάλογα πράξαμε και στο Κέντρο Υγείας. Μόνο αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών θα μπορέσουμε να περιορίσουμε την πανδημία. Το κάναμε με επιτυχία την Άνοιξη, μπορούμε και πρέπει να το επαναλάβουμε και τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ