ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε και τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League και πλέον βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων για την τρίτη αγωνιστική του «μαραθωνίου», που τη βρίσκει να αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πατρών.

Η αποστολή της ομάδας θα είναι δύσκολη, ωστόσο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα «παλέψουν» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μιας και το ρόστερ από μέρα σε μέρα είναι πιο δεμένο σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Οι παίκτες επέστρεψαν στο παρκέ, ύστερα από το ρεπό τους.

Ο Λίνος Γαβριήλ παρατήρησε αρκετούς να μένουν εκτός της απογευματινής προπόνησης, αφού οι Μούρτος, Καμπερίδης και Παπαδάκης έμειναν εκτός από το ομαδικό πρόγραμμα. Ο αρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ ο νεαρός πλέι μέικερ αντιμετωπίζει μία κάκωση στη φτέρνα. Το τεχνικό τιμ δεν ανησυχεί για τη συμμετοχή του εφόσον γίνει άμεσα το ματς με τον Προμηθέα, παρόλο που θα χάσει μερικές προπονήσεις. Το πρόγραμμα της Τρίτης (3/11) έχει διπλή προπόνηση, με το δυναμικό της Λάρισας να περιμένει την απόφαση του ΕΣΑΚΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ