ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΑ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανάρτηση σύμφωνα με την οποία παραιτήθηκαν όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που ορίστηκε στη β/βαθμια εκπαίδευση Λάρισας από τον ΠΔΕ εκπαίδευσης για τη διενέργεια των εκλογών ανάδειξης αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια έκανε το μέλος της διοίκησης της ΕΛΜΕ Λάρισας Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος συγχαίρει τα μέλη της εφορευτικής για την απόφασή τους και παράλληλα καλεί τους ΑΔΗΚ να αποσύρουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημειώνει:

“Συνάδελφοι να ενημερώσω πως τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής που είχαν οριστεί για τις εκλογές παρωδία της κ. ΚΑΜΕΡΕΩΣ στο νομό Λάρισας έχουν υποβάλλει όλοι την παραίτηση τους μετά την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ και αυτό δείχνει σεβασμό απέναντι στις αποφάσεις του σωματείου.

Προσωπικά και πέρα από κομματικές και παραταξιακές λογικές θέλω να πω δημόσια ένα ΜΠΡΑΒΟ στους συναδέλφους που τάχθηκαν άφοβα με την πλευρά του σωματείου και των συμφερόντων των εργαζομένων.

Δείχνει επίσης οτι ο κλάδος μπορεί να αντιστέκεται και με καθαρές θέσεις όπως αυτή που το ΔΣ της ΕΛΜΕ (έστω και όχι ομόφωνα) πήρε χθες να προχωρά χωρίς φόβο και ενωμένος.

Καλώ τα μέλη της ΑΔΗΚ πέρα από τις ανακοινώσεις τους, τις οποίες δεν θέλω να κρίνω (θα το κάνει η ίδια η ζωή) , να προβούν σε απόσυρση του ψηφοδελτίου τους έστω και τώρα και να εγκαταλείψουν φωνές που τους καλούν να αποτελέσουν τον “Εφιάλτη” στη μάχη που δίνει ο κλάδος της εκπαίδευσης!!”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ