ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Κωνσταντίνος Κοντσιώτης, Msc. Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Το σχολείο στο οποίο διδάσκω (ΓΕ.Λ. Φαλάνης) είναι σε αναστολή λειτουργίας από την προηγούμενη Τρίτη. Όλοι οι εκπαιδευτικοί συνεχίζουμε να πηγαίνουμε μέχρι και σήμερα στο σχολείο και να διδάσκουμε μέσω του Διαδικτύου κανονικά στους μαθητές μας, ακολουθώντας το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Αρκετοί συνάδελφοι μάλιστα συμπληρώνουν το ωράριό τους και σε άλλα σχολεία και συνεχίζουν τη διδασκαλία και σε αυτά. Χρησιμοποιούμε το ίδιο γραφείο με τους συναδέλφους του Γυμνασίου Φαλάνης, με το οποίο συστεγαζόμαστε, και στο οποίο οι μαθητές προσέρχονται κανονικά, αφού δεν έχει ανασταλεί η λειτουργία του. Σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ., κανένας συνάδελφος δεν μπήκε σε καραντίνα, ούτε φυσικά και εγώ.

Άρα, για ποια ανεύθυνη στάση μιλάει η πλειοψηφία της Ε.Λ.Μ.Ε.; Τελικά, ποιοι είναι ο ανεύθυνοι; Αυτοί ή εγώ; Τελικά, ποιοι είναι παιδαγωγοί;

Οι συκοφάντες ή εγώ; Τελικά, ποιοι διδάσκουν το ψέμα; Η πλειοψηφία του Δ.Σ. ή εγώ; Τελικά, ποιος δεν έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης;

Αυτοί ή εγώ; Άρα, ποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη; Αυτοί ή εγώ; Τους το τονίζω για μία ακόμη φορά, ότι οι συκοφαντίες και η λάσπη δεν με αγγίζουν στο ελάχιστο και αδιαφορώ.

Κριτής όλων μας είναι οι συνάδελφοι, οι οποίοι αύριο θα τους παραδώσουν μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΗΘΟΥΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ