ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 1ο Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε απολυμάνσεις των 2 σχολικών κτιρίων προχώρησε ο δήμος Τυρνάβου

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην εκπαιδευτική κοινότητα του Τυρνάβου με ένα ένα μαθητή του 1ου νηπιαγωγείου και έναν εκπαιδευτικό του 1ου δ.σ. της πόλης να εμφανίζονται θετικοί στον ιό.

Με αφορμή αυτά τα δύο νέα κρούσματα ο δήμος Τυρνάβου προχώρησε σε απολύμανση των κτιρίων των δύο σχολείων.

Τις εργασίες απολύμανσης, οι οποίες έγιναν με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ,  με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα, επίβλεψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χριστόφορος Κατσαρός, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

Ο δήμος Τυρνάβου, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιμένοντας στην προτεραιότητα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση των χώρων στα δύο σχολεία του Τυρνάβου, όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορονοϊού. Επιδεικνύοντας αίσθημα ευθύνης, πορευόμαστε με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο που είναι να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας αποτελεί μονόδρομο».

Να σημειωθεί ότι για τα δύο κρούσματα κορωνοϊού στα σχολεία του Τυρνάβου, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com